KEDVES LEENDŐ KOLLÉGÁINK!

Társaságunk folyamatosan bővülő csapatába keresi lendületes új munkatársait, akik számára fontos a stabil, támogató háttér, a kimagasló javadalmazás, az összetartó, fiatalos csapat, a barátságos légkör, a modern munkaeszközök és munkakörnyezet, a hosszútávú szakmai fejlődési lehetőség.

A BHS Trans Kft. növekedésének alapköve munkatársaik szakértelme és elhivatottsága.

JELENTKEZZ MÉG MA ALÁBBI POZÍCIÓINKRA:

  • Jelenleg nincsekek elérhető állásajánlataink

Amennyiben nem találtál jelenlegi pozícióink közt számodra megfelelő lehetőséget, abban az esetben küldd meg fényképes önéletrajzod a hr@bhstrans.hu e-mail címre.

Kiválasztási folyamat, azaz mire számíthatsz jelentkezésed elküldését követően:

Jelentkezés

Pályázat benyújtása elektronikus úton.

Előszűrés

Ezen állomáson a szakmai szempontok alapján kiválasztott pályázókkal kollégáink felveszik a kapcsolatot, és tájékoztatást nyújtanak a kiválasztási folyamat következő lépéséről, időpont egyeztetése történik.

Személyes állásinterjú

Az interjú során személyesen kaphatsz képet a cég működéséről, illetve a megpályázott munkakörhöz tartozó elvárásokról, az abban rejlő kihívásokról, valamint lehetőséget kapsz bemutatni szakmai múltadat, ezzel együtt jövőbeni céljaidat.

Ajánlattétel, döntés

A kiválasztási folyamat végső lépéseként a HR csapat és szakmai vezetők kiválasztják a legalkalmasabbnak ítélt jelentkezőt, akivel a munkába lépéshez szükséges részletek egyeztetése megtörténik.

Munkába állás, beillesztés

A belépéshez szükséges adminisztrációt követően tapasztalt szakmai vezetők mellett ismerkedhetsz feladataiddal és új munkatársaiddal.

Bízunk benne, hogy hamarosan Kollégáink között üdvözölhetünk!