Célunk, hogy Partnereink számára egyedi és innovatív logisztikai megoldásokat kínáljunk a legmagasabb minőségi színvonal mellett.

Megbízóink számára teljes körű felmérést, mélyreható elemzést és implementálási tervet készítünk a logisztikai feladatok átvételére. Hiszünk a hosszútávon megtérülő befektetésekben, ezért beszerzéseink során kizárólag a legmagasabb minőségű és felszereltségű új járműveket és anyagmozgató eszközöket vásároljuk. Logisztikai kalkulációinknál fenntartható, megtérülő és környezettudatos – “zöld logisztikai” – megoldásokat alkalmazzuk.

Nagy figyelmet fordítunk az informatikai fejlesztéseinkre is, így biztosítva Partnereink számára a pontos és hatékony riportrendszereket. Szolgáltatásaink ellenőrzésére személyre szabott teljesítménymutatókat (KPI – Key Performance Indicator) alkalmazunk, melyek kiértékelését Megbízóinkkal közösen végezzük. Megbízóink bizalma sikerünk záloga, így Partnereink számára 24/7 kapcsolattartást biztosítunk.

Szolgáltatásaink bővítése és hatékonyabbá tétele érdekében Európa-szerte kívánunk létrehozni fióktelepeket. Első romániai irodánk megnyitását követően a következő években további 5 fiókirodát tervezünk nyitni Európa országaiban. Célunk, hogy a belföldi és a nemzetközi fuvarozási piacon elért sikereink tovább folytassuk az elkövetkezendő években.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság és környezettudatosság kiemelt szempont a BHS Trans Kft. életében, ezért új járműbeszerzéseinknél kizárólag a legkedvezőbb fogyasztási és károsanyag-kibocsátási mutatókkal rendelkező EURO 6 besorolású motorral rendelkező eszközöket választunk.

Gépkocsivezetőink szakmai felkészültségét vezetéstechnikai és elméleti tréninggel fejlesztjük, hogy Kollégáink megfeleljenek a legmagasabb minőségi elvárásoknak. Ennek köszönhetően járműveink 90%-ban “ECO” üzemmódban közlekednek, ami jelentős üzemanyag megtakarítást eredményez. Beruházásainkat és kapacitástervezéseinket fenntartható és környezettudatos szemléletben végezzük, gondolva a jövő generációira. Tudatosan törekszünk “ökológiai lábnyomunk” csökkentésére és folyamatosan kutatjuk az innovatív környezetbarát logisztikai megoldásokat. Telephelyeink, raktáraink és depóink alacsony energia igényű és környezetbarát megoldásokkal kerülnek felszerelésre. Telephelyeinken keletkezett hulladékokat szelektáltan kezeljük és gondoskodunk az újrahasznosításáról.