Társaságunk első önálló üzletága, amely a folyamatos fejlődésnek köszönhetően évről-évre új járműbeszerzéseket tett lehetővé. Megbízóink az eseti fuvarfeladatoktól a dedikált szolgáltatásig veszik igénybe az 1-24 tonna teherbírással rendelkező járműveinket. Megbízásainkat 90%-ban saját flottával  végezzük, ezzel szavatolva a legmagasabb minőségi elvárások teljesülését.

Magyarország legmodernebb jármű és IT eszköz állományával új távlatokat nyitunk Partnereink számára a logisztikai folyamatok hatékonyságában. Gépkocsivezetőink folyamatosan képezzük és oktatjuk, hogy a szolgáltatásunk teljes időtartama alatt a legmagasabb Megbízói igényeknek is eleget tegyenek.

A régió legjobb szakemberei szavatolják, hogy Partnereink számára olyan optimalizált logisztikai folyamatokat tervezzünk amivel növelhető versenyképességük.

Magyarországon először Társaságunk állított forgalomba a piacon egyedi és innovatív „tükör nélküli – kamerás” szerelvényeket tovább csökkentve Társaságunk feladatai során keletkező CO2 kibocsátást.

Szolgáltatásaink

Fuvareszközeink

Járműparkunk 70 %-ban 40 tonnás kamion szerelvényből és 30 %-ban tehergépkocsiból áll. Flottánk mellett minősített és ellenőrzött alvállalkozói körrel látjuk el Megbízóink fuvarfeladatait. Gépkocsiparkunk átlag életkora nem haladja meg a 2 évet. Partnereink logisztikai hatékonyságát az egyedi igényekhez alkalmazkodó megoldásokkal és felépítményekkel növeljük. A környezetvédelem kiemelt szempont a BHS Trans beszerzései tervezésénél, így kizárólag gazdaságos fenntartású (ECO üzemmód) és a legmagasabb környezetvédelmi besorolású (EURO6) járműveket választunk.