Központi raktárainknak és országos lefedettségű depóhálózatunknak köszönhetően komplex szolgáltatássokkal tudjuk növelni Megbízóink versenyképességét. Logisztikai rendszerünk magában foglalja a termékek gyári beszállítását, a teljes raktári készletkezelést, a hozzáadott érték tevékenységeket és a Vevőkhöz történő pontos kiszállítást.

komplex log 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Száraz és hűtött flottánknak köszönhetően az ország bármely pontjára tudjuk kézbesíteni Partnereink megrendeléseit. Jelenleg több mint 600 Vevőhöz közel 6.000 raklapnyi árut szállítunk ki minden egyes nap.

Gyártástól-Vevőkig

Depóhálózatunknak és cross-docking rendszerünknek köszönhetően Partnereink számára országos lefedettségű szolgáltatásokat nyújtunk.

Partnereink elvárásait és logisztikai rendszereit megismerve egyedi, személyre szabott ajánlatot készítünk amely magában foglalja azon költségcsökkentő, folyamatoptimalizáló és hatékonyságjavító tényezőket, amiket a begyűjtött adatok elemzése során feltártunk.  Logisztikai rendszerek építése és kialakítása során dedikált “Projekt Manager” segíti a megfelelő kommunikációt  és biztosítja  a  sikeres implementációt. A folyamatos ellenőrzés érdekében közösen kialakított mutatószámok (KPI) alapján ellenőrizzük logisztikai folyamataink megfelelő működését. Megbízóink számára folyamatos együttgondolkodással biztosítjuk, hogy  szolgáltatásaink alkalmazkodjanak az új piaci elvárásoknak, biztosítva ezzel a maximális hatékonyságot.


Központi raktárunk : Dunakeszi

Vidéki átrakó raktáraink : Miskolc, Székesfehérvár, Pécs, Keszthely, Szeged, Ebes

Kérje ajánlatunk