Komplex logisztikai és disztribúciós (LTL) rendszerünk alapját modern, minden megbízói igényt kielégítő raktáraink nyújtják. Raktárbázisaink elhelyezkedése és kialakítása biztosítja, hogy szolgáltatásainkat a legoptimálisabb és legköltséghatékonyabb módon tudjuk elvégezni.

Raktárainkban és a logisztikai tevékenységeink során az SAP vállalatirányítási rendszert használjuk, így biztosítjuk a valós idejű és tartalmú riportokat Partnereinknek.

A klasszikus raktározási modellek mellet Társaságunk vállalja komplex és automatizált rendszerek tervezését, kivitelezését és üzemeltetését is.

Automata raktári rendszerek 2018-ban kezdtük meg a világszinten is egyedülálló, ultramodern automata raktári projektünk tervezését és kivitelezését. A projekt sikeressége megmutatta, hogy jelentős versenyelőnyhöz juthatnak az innovatív és egyedi kialakítású automatizált raktárakat választó Megbízóink. Az általunk tervezett és üzemeltett rendszerek forradalmasítják a logisztikát lehetővé téve a hatékony és költségoptimalizált működést.

Sikerünk kulcsa, hogy nem kötünk kompromisszumot a minőség és a Megbízói elégedettség rovására, így kizárólag a legmodernebb technológiákat alkalmazzák szakembereink projektjeink tervezése során.

Központi raktárak – Dunakeszi és Szikszó

Központi raktáraink egyaránt rendelkeznek állványos és tömbös tárolásra alkalmas területtel. Állványos raktárfelületeink a hatékony kihasználtság érdekében “magas raktár” és “keskeny folyosós” technológiával kialakítottak. Állványrendszereink terhelhetősége meghaladja az 1.000 kg/raklaphelyet, így bármilyen Megbízói igényt maximálisan kielégít. A megfelelő anyagmozgatásért a legmodernebb elektromos gyalogkísérők (“jetski”) illetve homlokvillás- és tolóoszlopos targoncák gondoskodnak. Komplex logisztikai és hozzáadott érték szolgáltatásaink az erre kialakított manipulációs térben végezzük. Új Megbízóink számára személyre szabottan, a leghatékonyabb raktári folyamatoknak megfelelően alakítjuk ki a raktári területeinket. A készletkezelést és készletmozgásokat integrált vállalatirányítási programunkkal követjük, amely biztosítja a folyamatos és naprakész riportokat Partnereink számára.

Cross-docking raktárak – Miskolc, Székesfehérvár, Pécs, Keszthely, Szeged, Ebes

A vidéki átrakó raktárak kialakítása lehetővé teszi  a pontos és gyors árutovábbítást és átmeneti betárolást a bolti kiszállítást megelőzően. Depóink elhelyezkedésének köszönhetően szolgáltatásaink országos lefedettséggel végezzük. Az átrakó raktárak lehetővé teszik a hatékony logisztikai modellek alkalmazását ezáltal növelve Partnereink logisztikai potenciálját. Integrált vállalatirányítási rendszerünknek köszönhetően nyomon követhetőek a rendszerünkben szállított termékek felvételtől a Vevők számára történő átadásig.

Raktáraink jellemzői :

Raktárainkban biztosított hozzáadott érték tevékenységek :