Szolgáltatásainkat a Partneri igényekhez alkalmazkodva tovább bővítettük a tengeri szállítmányozással is. Kiterjedt kapcsolatainknak köszönhetően a világ bármely pontján tudunk export-import irányú feladatokat ellátni. A magyarországi közúti elő- és utófutásokat saját tulajdonú konténeres alvázzakkal látjuk el.

Tapasztalt szakembereinknek és kiterjedt ügynök-hálózatunknak köszönhetően EXW és DAP/DDP paritású tételekben is teljes körű szolgáltatást tudunk biztosítani. Partnereink folyamatosan tájékoztatjuk az aktuális menetrendekről, tranzit időkről és kikötői díjmentes napokról illetve aktívan egyeztetünk a dokumentációk (BL, packlist, invoice etc.) és a vámkezelés részleteiről. Így segítve a gyors reakciót és a felesleges többletköltségek elkerülését.

Szeretjük és keressük is a kihívásokat legyen szó az áru jellegéről vagy a célországok egyedi sajátosságairól. Az elmúlt években jelentős bővülést értünk el mind export, mind import irányú konténeres logisztikában, így szolgáltatásaink Partnereink igénye szerint bővítettük légi, vasúti és express dokumentum küldési szolgáltatásokkal.

Szolgáltatásaink :

Kérje ajánlatunk